Skal du bruge et professionelt entreprenørfirma?

Ring i dag​ på telefon: 60 16 12 26

ETABLERING AF omfangsdræn og fugtsikring

Kongeskov A/S udfører alle former for professionel etablering af dræn, omfangsdræn, fugtsikring, samt vandrette fugtstop-løsninger ved byggerier, ejendomme, samt boliger. Virksomheden udfører drænarbejde for både private, professionelle bygherrer, boligforeninger, kommuner, samt institutioner.

Virksomheden har base i Tårnby på Amager, men vi udfører drænarbejde, fugtudbedring samt montering af grundmursplader og isolering på hele Sjælland. Firmaet består af dygtige fagfolk, der med mange års erfaring er hurtige til at lokalisere eventuelle fejl og fugtskader på ejendomme og boliger. Vi lægger vægt på at levere et ordentligt stykke dræn-arbejde, til aftalt pris og leveringstidspunkt.

Vi er autoriseret kloakmester med eget kvalitetsledelsessystem og tilknyttet Byggeriets Kvalitetskontrol som kontrolinstans på kloakområdet.

Har du behov for etablering af eksempelvis omfangsdræn af bolig, villa eller ejendom, vi er klar til at løfte opgaven. Kontakt autoriseret kloakmester Claus Kongeskov på telefon: 6016 1226, og få et tilbud  på etablering af eks. omfangsdræn, dræn eller fugtsikring.

Undgå vand i kælderen

med omfangsdræn

Når det regner kraftigt, kan regnvandet trænge ind gennem utætte vægge og gulve og give vand i kælderen.

Genoprettelsen af skader i beton og murværk kan hurtigt løbe op i mange hundredtusinde kroner. Desuden er der en følgerisiko i form af skimmelsvamp.

Kontakt Kongeskov A/S få et uforpligtende tilbud på dræn og fugtsikring af din kælder.

Kontaktoplysninger

​Kongeskov A/S

Tømmerup Stationsvej 9

2770 Kastrup

Byg Garanti

​Vi er medlem af Dansk Byggeri. Dette sikrer din garanti for et godt, veludført arbejde. Læs mere om Byg Garanti her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt