Skal du bruge et professionelt entreprenørfirma?

Ring i dag​ på telefon: 60 16 12 26

AUTORISERET KloakMESTER KASTRUP/Amager/KØBENHAVN

Kongeskov A/S udfører alle former for kloakarbejde, herunder dræn og fugtsikring. Vi udfører kloakarbejde for både private, boligforeninger, kommuner, samt institutioner.

Vi er et autoriseret kloakfirma med base på Amager i København, men vi udfører kloakarbejder for vore kunder på hele Sjælland. Virksomheden består af profesionelle og uddannede fagfolk, der med mange års erfaring er dygtige til at lokalisere eventuelle fejl og skader på kloak og afløb. Vi lægger vægt på at levere et ordentligt stykke udført arbejde,, til aftalt pris og leveringstidspunkt.

Kongeskov A/S er autoriseret kloakmester med eget kvalitetsledelsessystem og tilknyttet Byggeriets Kvalitetskontrol som kontrolinstans på kloakområdet. Autoriseret kloakarbejde er din garanti for at kloakarbejdet bliver udført ordentligt og korrekt, efter de gældende regler.

Det er lovpligtigt ved mange typer af kloakeringsarbejde, at det er en autoriseret kloakmester der udfører arbejdet. Eksempelvis hvis der er tale om tilslutning til kommunale kloaknet, etablering af ny kloak ved nybyggeri, eller ved kloakrenovering.

Hvis du har brug for et tilbud på renovering af kloak eller afløb, er vi klar til at løfte opgaven. Kontakt autoriseret kloakmester Claus Kongeskov på telefon 6016 1226 , for at indhente et tilbud på kloakarbejde.

Kontaktoplysninger

​Kongeskov A/S

Tømmerup Stationsvej 9

2770 Kastrup

Byg Garanti

​Vi er medlem af Dansk Byggeri. Dette sikrer din garanti for et godt, veludført arbejde. Læs mere om Byg Garanti her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt